ÉLŐ: Kormányinfó 79.

ÉLŐ: Kormányinfó 79.

2017.02.23. | Kecskés István

Egy nappal az olimpiai pályázat visszavonása után következik a 79. kormányinfó, vagyis biztosan tudhatjuk, hogy Budapest kihátrálásáról szó esik majd. Ezen felül nyilván arról is, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Brüsszelben egyezetetett az EU és az Európai Bizottság illetékeseivel.

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 78.

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Tovább
ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

Tovább
2016.12.01.
Biztosan téma lesz ma is Paks II, de szóba kerülnek majd a migránsok is és meglepő lenne, ha Gyárfás Tamás távozása nem kerülne napirendre Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatóhján, amit Mit és miért tesz a kormány? címmel tartanak immár 72. alkalommal.
2016.11.26.
Kilencven éves korában elhunyt Fidel Castro, a kubai forradalom "atyja" - jelentették szombat reggel hírügynökségek a kubai televízióra hivatkozva. A diktátor betegsége miatt még 2008-ban átadta a hatalmát tesvtérének Raul Castronak. A leghosszabb ideig uralkodó kommunista diktátor volt, aki jócskán túlélte a szocializmus bukását.
2016.11.24.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója arról, hogy mit és miért tesz a kormány. Élő, szöveges tudósításban számolunk be az eseményről, amelyen biztosan szóba kerül majd Paks II, valamint az EU kötelező kvótára vonatkozó előterjesztése is.
2016.11.17.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója arról, hogy mit és miért tesz a kormány. Nyilván szóba kerül majd az Alaptörvény-módosítás és könnyen lehet, hogy Vona Gáborról is szó esik majd.
2016.11.10.
Élő, szöveges tudósítás Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójáról. Biztosan téma lesz az Alaptörvény-módosítás, amelyet a Jobbik és a baloldali pártok közösen elbuktattak és az amerikai elnökválasztás is.
2016.11.03.
Mit és miér tesz a kormány? címmel tart sajtótájékoztatót Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő. Minden felvetődő kérdésere választ adnak. A hét fő témája nyilván a magyar-EU kapcsolattal kapcsolatos új információk, a migrációs kérdések, az alaptörvény-módosítás lesznek.
2016.10.30.
Újabb nagy erejű földrengés rázta meg vasárnap reggel Közép-Olaszországban. Az olasz polgári védelem 6,5-re mérte a 7 óra 41 perckor történt földmozgás erősségét. A fölrengés epicentrumától hetven kilométerre tartózkodik Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere, aki a blogstar.hu-nak beszámolt arról, hogy mit tapasztalt, miként élik meg az olaszok az újabb súlyos földrengést.
2016.10.27.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója a Parlamentből. Biztosan téma lesz majd a migrációs kérdés, valamint a budapesti robbantás és a bőnyi rendőrgyilkosság is. Emellett könnyen lehet, hogy az 56-os megemlékezésekről is lesz majd szó.
2016.10.23.
A Kossuth téri megemlékezésen ünnepi beszédet mond Orbán Viktor magyar miniszterelnök, valamint Andzej Duda lengyel köztársasági elnök. Az eseményeket élő, szöveges tudósítással folyamatosan közvetítjük.
2016.10.18.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató tart arról, amiről az elmúlt napokban tárgyalt a kormány és egyeztettek a kabinetek. A Kormányinfó csütörtökönként szokott lenni, ám most kedden tartják a sajtótájékoztatót, amelyet élőben közvetítünk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?