ÉLŐ: Kormányinfó 79.

ÉLŐ: Kormányinfó 79.

2017.02.23. | Kecskés István

Egy nappal az olimpiai pályázat visszavonása után következik a 79. kormányinfó, vagyis biztosan tudhatjuk, hogy Budapest kihátrálásáról szó esik majd. Ezen felül nyilván arról is, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Brüsszelben egyezetetett az EU és az Európai Bizottság illetékeseivel.

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 78.

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Tovább
ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

Tovább
2016.10.13.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztató arról, amiről az elmúlt napokban tárgyalt a kormány és egyeztettek a kabinetek. Ma téma lehet a migráció, de könnyen lehet, hogy szóba kerül majd a Népszabadság körüli helyzet is.
2016.09.29.
Néhány nappal a népszavazás előtt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő tart sajtótájékoztatót. A referendum mellett téma lehet még a szombat éjszakai budapesti robbantás mellett számos közérdeklődést felkeltő téma.
2016.09.25.
170 centi magas, 20-25 éves embert keres a rendőrség a Teréz körúti robbantás után. Papp Károly rendőr-főkapitány szerint egyértelmű, hogy az ott járőröző rendőrök voltak a robbantás célpontjai. A rendőrség 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az elkövetőt.
2016.09.22.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója. Élőben követjük az eseményeket, így azonnal beszámolunk a kormány elmúlt időszakban végzett munkájáról.
2016.09.15.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója. Élőben követjük az eseményeket, így azonnal beszámolunk a kormány elmúlt időszakban végzett munkájáról.
2016.07.26.
Túszokat ejtett kedden két, késsel felfegyverkezett támadó egy észak-franciaországi város templomában, Rouen közelében - közölte a francia rendőrség. A két támadót a rendőrség lelőtte, egy vagy több túsz is életét vesztette. A pap mise közben vágták el az Iszlám Államot éltető elkövetők.
2016.07.25.
A rendőrség kiürítette hétfőn délelőtt Budapesten a Kelti pályaudvart. Sajtóértesülések szerint egy gyanús csomagot találtak az épületben, ezért volt szükség az intézkedésre. A MÁV megkérte a főrvárosba érkező utasokat, hogy egy korábbi állomáson szálljanak le a szerelvényekről.
2016.07.22.
Kilenc áldozata van a pénteki müncheni lövöldözésnek és meghalt az elkövető is. Huszonegyen sérültek meg, sokan kerültek sokkos állapotba. Egyelőre senki sem tudja mi állt az eszetlen lövöldözés hátterében. Az elkövető iráni, német kettősállampolgár volt, de a rendőrség szerint nem tavaly érkezett a menekülthullámmal.
2016.07.16.
Egy éjszaka alatt elbukott a Muharrem Köse ezredes, egykori vezérkari törzstiszt által szervezett törökországi államcsínykísérlet. A puccsisták helikopterről lőtték a parlamentet, a titkosszolgálat épületét, hatvanan halhattak meg, és sok a sebesült, ám az Erdogan elnökhöz hű hadsereg egy éjszaka alatt véget vetett a pancser puccsnak. Tömegek vonultak az utcára az elnök mellett.
2016.07.15.
Több videón is elérhetőek a támadás pillanatai, van, amelyiken a tömegben száguld a kamion, és van felvétel, amelyiken nem is megy olyan gyorsan, kétségbesett emberek rohannak utánna és próbálják megállítani. A harmadik videó elején egy motoros próbálja akadályozni a kamiont. (Csak erős idegzetűeknek.)

Ezeket a cikkeket olvastad már?