ÉLŐ: Kormányinfó 79.

ÉLŐ: Kormányinfó 79.

2017.02.23. | Kecskés István

Egy nappal az olimpiai pályázat visszavonása után következik a 79. kormányinfó, vagyis biztosan tudhatjuk, hogy Budapest kihátrálásáról szó esik majd. Ezen felül nyilván arról is, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Brüsszelben egyezetetett az EU és az Európai Bizottság illetékeseivel.

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 78.

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Tovább
ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

Tovább
2016.07.15.
A július 14-i tűzijátékra összegyűlt tömegre rontott Nizza tengerparti sétányán csütörtök este a tunéziai származású sofőr egy kamionnal, legkevesebb 84 embert megölt, 50 ember élet és halál között, kétszáz sebesült. A sofőrt lelőtték, a rendkívüli állapotot meghosszabbították. Nizza péntekre halott, néptelen várossá vált, este megemlékezés lesz a Promenade des Anglais-en.
2016.07.11.
Eufória és fiesta: tízezrek ünnepelték Lisszabonban a portugál válogatott Európa-bajnokságát. A buli a Praça do Marquês de Pombal-ról indult (Pombal márki építette újjá a várost a nagy lisszaboni földrengés után a XVIII. században); portugálok jelenleg erőt gyűjtenek, hiszen nem sokára érkezik a válogatott a fővárosba.
2016.07.05.
Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján megjelent közleményből.
2016.07.01.
Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombalőtéren péntek délután - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Nagy Andrea elmondta: az elsődleges adatok szerint egy második világháborús bomba robbanhatott fel, Nádudvar közelében.
2016.06.28.
A legutolsó híradások 30 halálos áldozatról, és legalább hetven sérültről tudnak. Három öngyilkos merénylő támadta meg az isztambuli Atatürk repülőteret. Az elkövetés módja az Iszlám Államra vall. Magyar áldozatokról nem tudni.
Címkék: Isztambul
2016.06.07.
Címkék: Isztambul
2016.06.02.
A Der Spiegel német lap jelentése szerint három iszlamista terroristát vettek őrzizetbe a német hatóságok Düsseldorfban. A hírmagazin Spiegel Online című hírportálján megjelent beszámoló szerint a három férfit a szövetségi legfőbb ügyészség utasítására vették őrizetbe három különböző tartományban.
2016.05.19.
Amerikai kormányértesülések szerint terrortámadás következtében zuhanhatott le az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es, a radarernyőről csütörtök hajnalban eltűnt járata. A repülőgép 66 emberrel, 56 utassal és 10 fős személyzettel a fedélzetén szállt fel Párizsból.
Címkék: EgyptAir
2016.04.28.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter hagyományos, csütörtöki kormányinfóját nézzük nagy figyelemmel. Ez az az esemény, amelyen mindig fontos dolgokról esik szó és lényeges kérdésekre kaphatunk hangsúlyos válaszokat. Élőben közvetítjük az esményt, így mindenről egyből értesülhet.
2016.03.29.
Szerelmes férfi téríthette el az EgyptAir Alexandria és Kairó között közlekedő belföldi járatát, a gép a ciprusi Larnaka repülőterén szállt le. A robbanóövvel felszerelt merénylő, Seif Eldin Mustafa állítólag állatorvos, volt felesége Cipruson él. A hatóságok őrizetbe vették, a túszoknak nem esett bántódásuk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?