ÉLŐ: Kormányinfó 79.

ÉLŐ: Kormányinfó 79.

2017.02.23. | Kecskés István

Egy nappal az olimpiai pályázat visszavonása után következik a 79. kormányinfó, vagyis biztosan tudhatjuk, hogy Budapest kihátrálásáról szó esik majd. Ezen felül nyilván arról is, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Brüsszelben egyezetetett az EU és az Európai Bizottság illetékeseivel.

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 78.

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Tovább
ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

Tovább
2016.03.23.
A keresett Najim Laachraoui volt a másik öngyilkos merénylő a repülőtéren - erősítették meg belga források. Az öngyilkos testvérpár Khalíd és Ibrahim el-Bakraoui közül az előbbi a metróban robbantott, utóbbi a repülőtéren. Ezzel a repülőtéri felvételen mindhárom szereplője helyére került. Laachraoui DNS-ét a párizsi merényletek robbanóanyagain is megtalálták.
2016.03.22.
A brüsszeliek a place da la Bourse-on emlékeznek az áldozatokról. Reggel két robbantás történt a brüsszeli Zavantem repülőtéren, és egy robbantás a brüsszeli metróban. Az eddigi adatok szerint 31 ember halt meg, 250-en sebesültek, köztük két magyar. A terrortámadásokért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget. A hajsza folytatódik az elkövetők kézrekerítéséért.
2016.02.29.
A Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat helyi idő szerint vasárnap Los Angelesben. Nemes Jeles László rendező holokausztdrámája az első magyar alkotás, amely 1982 óta elnyerte az amerikai filmakadémia elismerését, harmincnégy évvel ezelőtt Szabó István Mephisto című műve diadalmaskodott.
2016.02.28.
A kormányfő, a Fidesz elnöke 1999 óta minden év elején értékeli az elmúlt időszak eseményeit. Az idei lesz a tizennyolcadik évértékelője. Orbán Viktor - csakúgy, mint tavaly - Budapesten, a Várkert Bazárban mondja el hagyományos beszédét. A miniszterelnök tavalyi értékelőjében arról beszélt, hogy a következő éveknek a minden nap keményen dolgozó emberekről kell szólniuk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?