Hatalmas összecsapások - lángogkban áll Hamburg a G20 miatt

Hatalmas összecsapások - lángogkban áll Hamburg a G20 miatt

2017.07.07. | Charlotte

Tovább folytatódtak a szélsőbaloldali zavargások Hamburgban a G20 csoport csúcstalálkozójának kezdetén. Értesülések szerint a rendőrség sürgős erősítést kért más tartományoktól, miután a Húszak találkozója ellen szervezett …

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 79.

ÉLŐ: Kormányinfó 79.

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 78.

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Tovább
2016.12.04.
A függetlenként induló, de a Zöldek pártjának támogatását élvező Alexander Van der Bellen tűnik az osztrák elnökválasztás nyertesének. A megismételt voksoláson, az Osztrák Szabadságpárt jelöltje Norbert Hofer alulmaradt, pedig volt olyan tartomány, amelyben simán nyert, viszont Bécsben például nagy vereséget szenvedett.
2016.12.01.
Biztosan téma lesz ma is Paks II, de szóba kerülnek majd a migránsok is és meglepő lenne, ha Gyárfás Tamás távozása nem kerülne napirendre Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatóhján, amit Mit és miért tesz a kormány? címmel tartanak immár 72. alkalommal.
2016.11.26.
Kilencven éves korában elhunyt Fidel Castro, a kubai forradalom "atyja" - jelentették szombat reggel hírügynökségek a kubai televízióra hivatkozva. A diktátor betegsége miatt még 2008-ban átadta a hatalmát tesvtérének Raul Castronak. A leghosszabb ideig uralkodó kommunista diktátor volt, aki jócskán túlélte a szocializmus bukását.
2016.11.24.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója arról, hogy mit és miért tesz a kormány. Élő, szöveges tudósításban számolunk be az eseményről, amelyen biztosan szóba kerül majd Paks II, valamint az EU kötelező kvótára vonatkozó előterjesztése is.
2016.11.17.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója arról, hogy mit és miért tesz a kormány. Nyilván szóba kerül majd az Alaptörvény-módosítás és könnyen lehet, hogy Vona Gáborról is szó esik majd.
2016.11.10.
Élő, szöveges tudósítás Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójáról. Biztosan téma lesz az Alaptörvény-módosítás, amelyet a Jobbik és a baloldali pártok közösen elbuktattak és az amerikai elnökválasztás is.
2016.11.03.
Mit és miér tesz a kormány? címmel tart sajtótájékoztatót Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő. Minden felvetődő kérdésere választ adnak. A hét fő témája nyilván a magyar-EU kapcsolattal kapcsolatos új információk, a migrációs kérdések, az alaptörvény-módosítás lesznek.
2016.10.30.
Újabb nagy erejű földrengés rázta meg vasárnap reggel Közép-Olaszországban. Az olasz polgári védelem 6,5-re mérte a 7 óra 41 perckor történt földmozgás erősségét. A fölrengés epicentrumától hetven kilométerre tartózkodik Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere, aki a blogstar.hu-nak beszámolt arról, hogy mit tapasztalt, miként élik meg az olaszok az újabb súlyos földrengést.
2016.10.27.
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatója a Parlamentből. Biztosan téma lesz majd a migrációs kérdés, valamint a budapesti robbantás és a bőnyi rendőrgyilkosság is. Emellett könnyen lehet, hogy az 56-os megemlékezésekről is lesz majd szó.
2016.10.23.
A Kossuth téri megemlékezésen ünnepi beszédet mond Orbán Viktor magyar miniszterelnök, valamint Andzej Duda lengyel köztársasági elnök. Az eseményeket élő, szöveges tudósítással folyamatosan közvetítjük.

Ezeket a cikkeket olvastad már?