Hatalmas összecsapások - lángogkban áll Hamburg a G20 miatt

Hatalmas összecsapások - lángogkban áll Hamburg a G20 miatt

2017.07.07. | Charlotte

Tovább folytatódtak a szélsőbaloldali zavargások Hamburgban a G20 csoport csúcstalálkozójának kezdetén. Értesülések szerint a rendőrség sürgős erősítést kért más tartományoktól, miután a Húszak találkozója ellen szervezett …

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 79.

ÉLŐ: Kormányinfó 79.

Tovább
ÉLŐ: Kormányinfó 78.

ÉLŐ: Kormányinfó 78.

Tovább
2016.07.15.
Több videón is elérhetőek a támadás pillanatai, van, amelyiken a tömegben száguld a kamion, és van felvétel, amelyiken nem is megy olyan gyorsan, kétségbesett emberek rohannak utánna és próbálják megállítani. A harmadik videó elején egy motoros próbálja akadályozni a kamiont. (Csak erős idegzetűeknek.)
2016.07.15.
A július 14-i tűzijátékra összegyűlt tömegre rontott Nizza tengerparti sétányán csütörtök este a tunéziai származású sofőr egy kamionnal, legkevesebb 84 embert megölt, 50 ember élet és halál között, kétszáz sebesült. A sofőrt lelőtték, a rendkívüli állapotot meghosszabbították. Nizza péntekre halott, néptelen várossá vált, este megemlékezés lesz a Promenade des Anglais-en.
2016.07.11.
Eufória és fiesta: tízezrek ünnepelték Lisszabonban a portugál válogatott Európa-bajnokságát. A buli a Praça do Marquês de Pombal-ról indult (Pombal márki építette újjá a várost a nagy lisszaboni földrengés után a XVIII. században); portugálok jelenleg erőt gyűjtenek, hiszen nem sokára érkezik a válogatott a fővárosba.
2016.07.05.
Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján megjelent közleményből.
2016.07.01.
Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombalőtéren péntek délután - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Nagy Andrea elmondta: az elsődleges adatok szerint egy második világháborús bomba robbanhatott fel, Nádudvar közelében.
2016.06.28.
A legutolsó híradások 30 halálos áldozatról, és legalább hetven sérültről tudnak. Három öngyilkos merénylő támadta meg az isztambuli Atatürk repülőteret. Az elkövetés módja az Iszlám Államra vall. Magyar áldozatokról nem tudni.
Címkék: Isztambul
2016.06.07.
Címkék: Isztambul
2016.06.02.
A Der Spiegel német lap jelentése szerint három iszlamista terroristát vettek őrzizetbe a német hatóságok Düsseldorfban. A hírmagazin Spiegel Online című hírportálján megjelent beszámoló szerint a három férfit a szövetségi legfőbb ügyészség utasítására vették őrizetbe három különböző tartományban.
2016.05.19.
Amerikai kormányértesülések szerint terrortámadás következtében zuhanhatott le az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es, a radarernyőről csütörtök hajnalban eltűnt járata. A repülőgép 66 emberrel, 56 utassal és 10 fős személyzettel a fedélzetén szállt fel Párizsból.
Címkék: EgyptAir
2016.04.28.
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter hagyományos, csütörtöki kormányinfóját nézzük nagy figyelemmel. Ez az az esemény, amelyen mindig fontos dolgokról esik szó és lényeges kérdésekre kaphatunk hangsúlyos válaszokat. Élőben közvetítjük az esményt, így mindenről egyből értesülhet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?